Endrju Napisano 28 Września Share Napisano 28 Września 21 minut temu, Grzes napisał: Jakieś tam dłubanie przy Fiacie Będzie z szachownicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Września Autor Share Napisano 28 Września 4 minuty temu, Endrju napisał: Będzie z szachownicami? Bez szachownic, ale nasz. Tak już mam, że robię polskie, bo to najlepiej lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Września Share Napisano 28 Września 21 minut temu, Grzes napisał: Tak już mam, że robię polskie, Takoż samo i ja zarówno ino że ja tylko polskie konserwy. A żarcik z szachownicami mam nadzieję że będzie mi wybaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Września Share Napisano 28 Września Grzesiu, napisz jakie jest Twoje wrażenie odnośnie tego Fiacika, bo zamairuję sobie takiego sprawić w prezencie imieninowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Września Autor Share Napisano 28 Września 1 godzinę temu, Slawek_26869 napisał: wrażenie odnośnie tego Fiacika Powiem tak - jakiś czas temu zrobiłem Fiata 508 z IBG, dziś bez wahania wziąłbym druk od Przemka. Detal świetny i wyraźny, a to w tej skali trudno osiągnąć. Nie jest to model dla tych co każde koło lubią dokręcać osobnymi śrubkami, bo tu raptem 6 elementów. Ale mi to jak najbardziej pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Września Share Napisano 28 Września Dzięki za te kilka słów recenzji; IBG nie robi "limuzyny" więc chyba się skuszę, a co do ilości elementów to już wcześniej widziałem. Można zrobić go z pootwieranymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Października Autor Share Napisano 1 Października W dniu 28.09.2024 o 19:17, Slawek_26869 napisał: Można zrobić go z pootwieranymi szybami Ja planuję otworzyć któreś drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Października Autor Share Napisano 6 Października Jak zapowiedziałem, tak zrobiłem - wywaliłem tylne drzwi. Żeby dodać trochę życia do scenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Października Autor Share Napisano 6 Października I podkładzik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi