TomaszDudek Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Pak 40 z tamki stary model z 1975 roku jest nawet sporo szczegółów koła z osobnymi gumami co ułatwia malowanie oraz 3 niemcoli kreizoli a poza tym i co jest dla mnie wielkim plusem jest tani jak barszcz 14,20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Wygląda ciekawie. Jeszcze ta cena Chyba się skuszę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 kopeć wiadomo że to nie dml ale po sklejeniu wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Model raczej dla dzieci zaczynających przygodę z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Września 2008 Autor Share Napisano 13 Września 2008 Seb Mylisz się dla dzieci to jest ten pz 2 Ten jest dobry jeżeli chodzi o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 (edytowane) Ten jest dobry jeżeli chodzi o szczegóły. Uuu wątpię, na Twoich fotkach widać, że szczegółów to on ma bardzo mało. No jest lepszy od PaK 40 z Revella (ex Italeri), ale żeby mówić o nim, że ma sporo szczegółów - to za dużo. Edytowane 13 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Września 2008 Autor Share Napisano 13 Września 2008 Jakub Ślęczka jak kto woli w porównaniu np z pz 2 z tamki ma dużo ale czego sie spodziewać po 30 letnim modelu za 14 zł w porównaniu do dml za 70 zł z zeszłego roku rzeczywiście blednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 (edytowane) A jak na tą cenę to moim zdaniem model ciekawy. Edytowane 14 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Przepraszam,że się wtrącam ale nie ja to napisałem. Fakt, ale ja też nie... Ale oczywiście poprawiłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi