Marcin M. Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) Cześć. Sprzedaję, czego nie będę używał. Kompresor MA - 3000, dobry na początek, a na pewno do zasilenia aero z podkładem, choć ja dałem radę kilka modeli z jego pomocą wymalować, z niezłym efektem, mimo braku butli. Sprawny, dokładam wężyk (bez końcówki do aero). 120 PLN Aerograf. Nie pamiętam jaki dokładnie typ, pewnie TG - ileś tam, dwie igły w zestawie, 0.2 i 0.5 mm. Brak dekla i kluczyka w zestawie, zgubiły się. Czysty i sprawny. 100 PLN Stojak modelarski Hobby Zone, trzypiętrowy. Zapakowany jeszcze, tylko karton otworzyłem, żeby zobaczyć zawartość. 110 PLN. Przesyłka 17 PLN za aero i kompresor, stojak to raczej Poczta Polska lub Kurier - 20 PLN max. Wystawionej tu i na giełdzie na fb u Erniego. Edytowane 17 Listopada 2023 przez Marcin M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Listopada 2023 Autor Share Napisano 18 Listopada 2023 Aero i kompresor - SPRZEDANE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 Stojak nadal aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi