Lipa Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 Witam. Pierwsze cięcia i pasowanie kadłuba. Przekładał będę tutaj wolne moce przerobowe. Puki co, NIC ciekawego Pasowanie kadłuba, które wymagało dosłownie dwóch pociągnięć papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 W ciapki, czyli jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Listopada 2023 Autor Share Napisano 25 Listopada 2023 Jedna z dwóch, choć bardziej skłaniam się ku tej z numerem 2013. Ma więcej kolorków więc fajniej wygląda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 12 minut temu, Lipa napisał: skłaniam się ku tej z numerem 2013 Zdecydowanie popieram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Coś tam powoli do przodu. Miałem jeszcze malować kokpit ale się nie wyrobiłem. Jak uporam się z jamkami skurczowymi na skrzydłach to wkleję rurki pitota mastera. Tu jeszcze moje pytanie. Pooglądałem trochę zdjęć różnych iskier ale większość ma ten wlot powietrza zasłonięty szmatą. Jak to wyprowadzić? Ściąć do równego czy nadbudować po skosie? Na tym zdjęciu znalezionym w internetach wygląda jakby było bez daszku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 35 minut temu, Lipa napisał: Jak to wyprowadzić? Ściąć do równego czy nadbudować po skosie? Zerknij: Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Dziękuję za materiał. Mam nadzieję, ze stanąłem na wysokości zadania Jeszcze zatenteguję szpachlą i dotrasuję jedna z linii podziału. Ciąg dalszy zabawy z jameczkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 24 minuty temu, Lipa napisał: Dziękuję za materiał. Polecam się 24 minuty temu, Lipa napisał: Mam nadzieję, ze stanąłem na wysokości zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Powolutku do przodu Wklejam z kronikarskiego obowiązku bo nie ma się czym chwalić. Podkład i malowanie kolorowych guziczków już... wkrótce? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi