jerzy_k Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Model z zestawu Pick Up firmy Meng w skali 1/35. Spakowany na weekendowy wypad za miasto (jakoś tak mi się skojarzyło jak przypominam sobie ile żona zwykle zabiera ze sobą na takie wyjazdy ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Ciekawy model z dyskusyjnym wykończeniem za sprawą odprysków lakieru. Jednak odpryski na modelach cywili, robione na modłę stosowaną w pancerce, wyglądają bardzo źle i nienaturalnie. Jak dla mnie temat do poprawki. O braku połysku nie wypowiadam się, bo dzisiaj matowe wykończenia karoserii są nie mniej popularne co błyszczące. Ogólnie fajny dobrze zrobiony temat, z fajnymi dodatkami, tylko te nieszczęsne odpryski od młotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 A mi się malowanie podoba. Stary, zaniedbany samochód z lakierem zmatowiałym od nie wiem czego, może od burz piaskowych. Fajne rozjaśnienia lakieru na powierzchniach. Bardziej przyczepiłbym się komiksowo zmalowanego szpeju i figurki. Zbyt kontrastowo to wygląda, choć i tu widać, że autor wiedział, o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi