MrBat Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Witam, czym, oprócz oryginalnych rozcieńczalników, można rozcieńczać Mr.Resin Primera? Próbowałem na węch rozcieńczyć nitro - dużo to nie dało. Ani razu nie psiknąłem nawet, gdyż aerek momentalnie się zapchał. A próba wypłukania resztek mieszanki pod kranem, zaowocowała osiadnięciem Resina na całym aerku i zlewie. Aerek już się moczy, a zlew musiałem szorować. Może wystarczy Zmywacz Wamodu, jak przy Surfacerze? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 nie ryzykuj kup sobie leveling thinera gunze. 20 pln to nie fortuna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 W sumie masz rację. Myślałem, że to droższe jest. No to teraz czekam na pana listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi