martinello Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Dzień dobry. Chciałbym pozbyć się nadmiarów modelarskich - może komuś się przydadzą ? 1. Kovozavody Prostejov 72260 Supermarine Spitfire Mk.Ia "Wats Prop". Model w stanie fabrycznym, kompletny - poza brakiem zestawu kalkomanii do jednego malowania, za to dołączam komplet oznaczeń z modelu Kovozavody Prostejov 72261 Supermarine Spitfire Mk.Ia "Three Blade Prop" Cena 40 pln + koszty przesyłki paczkomatem. 2. Exotic Decals 72003 Hariken - Hawker Hurricane in Yugoslav service. Zestaw zawiera oznaczenia dla dwóch samolotów. Cena 15 pln + koszty przesyłki paczkomatem 3. Quickboost 72603 Hawker Hurricane control lever ARMA HOBBY. Pojedynczy drążek (dwa wykorzystałem) Cena 5 pln + koszty przesyłki paczkomatem 4. Arma Hobby 70061 Sea Hurricane Mk IB. Do sprzedania mam albo kompletny model w cenie 90 pln + koszty przesyłki inpostem, albo same kompletne wydruki 3d i kalkomanie w cenie 40 pln + koszty przesyłki inpostem 5. Nadmiarowe oznaczenia z modeli: Tu raczej wymiana, bo mam trudność z wyceną 6. CMK K7465 Hurricane PR Mk.I/II - konwersja Arma Sprzedaję 1 odlew żywiczny i kalkomanie dla 2 samolotów. Uwaga - tu źle zaznaczyłem na zdjęciu - ja wykorzystuję "CAMO C" czyli Hurricane IIB PR, wolne są"CAMO A" i CAMO B" - czyli hurricane Mk. i i Mk.IIc PR. Cena 25 pln + koszty przesyłki paczkomatem 7. Bomby z Huuricane ARMY - wydruk 3D Sprzedaję 1 komplet (2 sztuki) - Cena 10 pln + koszty przesyłki paczkomatem 8. Revell 04184 Model Set Sea Hurricane Mk.II C Model zaczęty. Mogę dołożyć - maski eduarda, lufy , wydruki 3 D z army. Cena 10 pln + koszty przesyłki paczkomatem 9. Revell 04164 Spitfire Mk V b Model zaczęty. Mogę dołożyć - maski eduarda, płat i skrzydło ze SWORDA. Cena 10 pln + koszty przesyłki paczkomatem Edytowane 9 Grudnia 2023 przez martinello korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Witam. Czy te dwa modele z Revella są jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Lipca Autor Share Napisano 6 Lipca Niestety nie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi