jacek123 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Może ktoś mi powie jak mam zrobić błoto,kałuże,kurz proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 poszukaj a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Farbami, pigmentami, gipsem, ziemią, wikolem, żywicą akrylową. Pytanie zbiorcze, to i odpowiedź zbiorcza A tak na serio - przejrzyj parę relacji z budowy modeli pancernych, nieskromnie rzecz biorąc w mojej relacji z budowy Tygrysa na ostatnich stronach znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania jakie teraz zadałeś. viewtopic.php?t=4997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek123 Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 już wiem jak mam zrobić błoto,kałuże,kurz znalazłem na forum,ale jaszcze chciałem zrobić cegłówki i gruz nie mogę z należ na forum,czy mógłby ktoś mi napisać jak mam to wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 bierzesz dużą cegłę i kroisz na mniejsze.. w zależności jaka to ma być skala.. a z gruzem.. bierzesz małe gotowe cegiełki i np. rzucasz nimi o ziemię żeby się pokruszyły.. i piękny gruz w naturalnym kolorze gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 bierzesz dużą cegłę i kroisz na mniejsze.. w zależności jaka to ma być skala.. a z gruzem.. bierzesz małe gotowe cegiełki i np. rzucasz nimi o ziemię żeby się pokruszyły.. i piękny gruz w naturalnym kolorze gotowy A jakie cegły piękne będą Jacku123. Co do gruzu to faktycznie można go uzyskać z pokruszonych prawdziwych cegieł+pokruszone suche pastele w odpowiednich kolorach. Cegłówki możesz sam odlać z gipsu. Na allegro.pl są czasami do zakupienia silikonowe formy do odlewu cegiełek. Można też kupić gotowe cegły np. w sklepie inernetowym jadar-hobby. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek123 Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Dzięki za pomoc zapraszam na stronę: http://www.model-klub.pl/artykuly.htm tam jest wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi