Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Gotów. Pozdrawiam. K. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Bardzo dobrze ten piaseczek wygląda na bokach i tyle. Tak trzy słowa o tym byś napisał co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2023 (edytowane) 26 minut temu, FAHR napisał: Bardzo dobrze ten piaseczek wygląda na bokach i tyle. Tak trzy słowa o tym byś napisał co i jak. Najprostsze błotko chyba jakie może być. Czyli pierw pędzlem na obszar nakładam jakiś siuwaks - w moim przypadku Africa Dust. A potem sypie jakieś dwa pigmenty z pędzla. Na koniec jak wyschnie patyczkiem higienicznym i pędzlem wycieram gdzie ma nie być i w sumie to cała filozofia. Nawet olejami nie barwiłem tych pigmentów. Edytowane 19 Grudnia 2023 przez Konrad-Ciba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 Jestem na tak. Jedynie co rzuca mi się w oczy to jakby od linijki odcięte z przodu warstwa błotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2023 35 minut temu, patrykd napisał: Jestem na tak. Jedynie co rzuca mi się w oczy to jakby od linijki odcięte z przodu warstwa błotka. Masz racje. Zetrę tam trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi