FAHR Napisano 19 Grudnia 2023 Napisano 19 Grudnia 2023 Bardzo dobrze ten piaseczek wygląda na bokach i tyle. Tak trzy słowa o tym byś napisał co i jak. 1 Cytuj
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Napisano 19 Grudnia 2023 (edytowane) 26 minut temu, FAHR napisał: Bardzo dobrze ten piaseczek wygląda na bokach i tyle. Tak trzy słowa o tym byś napisał co i jak. Najprostsze błotko chyba jakie może być. Czyli pierw pędzlem na obszar nakładam jakiś siuwaks - w moim przypadku Africa Dust. A potem sypie jakieś dwa pigmenty z pędzla. Na koniec jak wyschnie patyczkiem higienicznym i pędzlem wycieram gdzie ma nie być i w sumie to cała filozofia. Nawet olejami nie barwiłem tych pigmentów. Edytowane 19 Grudnia 2023 przez Konrad-Ciba 1 Cytuj
patrykd Napisano 19 Grudnia 2023 Napisano 19 Grudnia 2023 Jestem na tak. Jedynie co rzuca mi się w oczy to jakby od linijki odcięte z przodu warstwa błotka. 1 Cytuj
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Napisano 19 Grudnia 2023 35 minut temu, patrykd napisał: Jestem na tak. Jedynie co rzuca mi się w oczy to jakby od linijki odcięte z przodu warstwa błotka. Masz racje. Zetrę tam trochę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi