MCzarnowicz Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 skif owszem kijowy jest jednak ma tą zaletę że całkiem dobrze się składa cześci pasują do siebie i pozłożeniu prezentuje sie nienajgożej Także zabieram się do sklejania T-55 Skifa. Wypraski nawet ciekawe. Wnętrze nawet ma! Ubogie, ale jest. A i troszeczke fototrawionek jest. In-box modelu za 47zł na prawdę wygląda dobrze. No, oprócz dużej ilości nadlewek, śladów po wypychaczach i tłustego plastiku (sic!). No i gąski jakieś takie dziwne, ale zobacze. Zresztą lepszy Skif niż Kitech... Nadlewki i tłusty plastik, gdzie Ty to widziałeś Ja skleiłem T-55AM skifa i nie napotkałem żadnej nadlewki a tym bardziej tłuszczu a i nawet śladów wypychaczy mało trzeba było usunąć były tylko skurcze tworzywa ale mało a gąski się nawet ładnie dały ułożyć . Może miałeś jakąś jedna z pierwszych serii produkcyjnych jak matryca była jeszcze nie zjechana. A może takie: http://www.dragon-models.com/html/6455poster.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 stroju napisał:Paweł94 napisał: Cytat: skif owszem kijowy jest jednak ma tą zaletę że całkiem dobrze się składa cześci pasują do siebie i pozłożeniu prezentuje sie nienajgożej Także zabieram się do sklejania T-55 Skifa. Wypraski nawet ciekawe. Wnętrze nawet ma! Ubogie, ale jest. A i troszeczke fototrawionek jest. In-box modelu za 47zł na prawdę wygląda dobrze. No, oprócz dużej ilości nadlewek, śladów po wypychaczach i tłustego plastiku (sic!). No i gąski jakieś takie dziwne, ale zobacze. Zresztą lepszy Skif niż Kitech... Nadlewki i tłusty plastik, gdzie Ty to widziałeś Ja skleiłem T-55AM skifa i nie napotkałem żadnej nadlewki a tym bardziej tłuszczu a i nawet śladów wypychaczy mało trzeba było usunąć były tylko skurcze tworzywa ale mało a gąski się nawet ładnie dały ułożyć . Może miałeś jakąś jedna z pierwszych serii produkcyjnych jak matryca była jeszcze nie zjechana. No właśnie. Mój jest tłusty, a nadlewki widać na pierwszy rzut oka. Nie mam raczej jakiś wizji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 No właśnie. Mój jest tłusty, a nadlewki widać na pierwszy rzut oka. Nie mam raczej jakiś wizji... lipę Ci wcisneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Eee tam, umyje, a z nadlewkami jak to z nadlewkami. Przy zakupie mnie nie było i szkoda. Mogłem sobie smoczka w 1:72 kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Jakoś temat zbacza w niekontrolowany sposób. Pozwolę sobie zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi