MCzarnowicz Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 skif owszem kijowy jest jednak ma tą zaletę że całkiem dobrze się składa cześci pasują do siebie i pozłożeniu prezentuje sie nienajgożej Także zabieram się do sklejania T-55 Skifa. Wypraski nawet ciekawe. Wnętrze nawet ma! Ubogie, ale jest. A i troszeczke fototrawionek jest. In-box modelu za 47zł na prawdę wygląda dobrze. No, oprócz dużej ilości nadlewek, śladów po wypychaczach i tłustego plastiku (sic!). No i gąski jakieś takie dziwne, ale zobacze. Zresztą lepszy Skif niż Kitech... Nadlewki i tłusty plastik, gdzie Ty to widziałeś Ja skleiłem T-55AM skifa i nie napotkałem żadnej nadlewki a tym bardziej tłuszczu a i nawet śladów wypychaczy mało trzeba było usunąć były tylko skurcze tworzywa ale mało a gąski się nawet ładnie dały ułożyć . Może miałeś jakąś jedna z pierwszych serii produkcyjnych jak matryca była jeszcze nie zjechana. A może takie: http://www.dragon-models.com/html/6455poster.htm
Paweł94 Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 stroju napisał:Paweł94 napisał: Cytat: skif owszem kijowy jest jednak ma tą zaletę że całkiem dobrze się składa cześci pasują do siebie i pozłożeniu prezentuje sie nienajgożej Także zabieram się do sklejania T-55 Skifa. Wypraski nawet ciekawe. Wnętrze nawet ma! Ubogie, ale jest. A i troszeczke fototrawionek jest. In-box modelu za 47zł na prawdę wygląda dobrze. No, oprócz dużej ilości nadlewek, śladów po wypychaczach i tłustego plastiku (sic!). No i gąski jakieś takie dziwne, ale zobacze. Zresztą lepszy Skif niż Kitech... Nadlewki i tłusty plastik, gdzie Ty to widziałeś Ja skleiłem T-55AM skifa i nie napotkałem żadnej nadlewki a tym bardziej tłuszczu a i nawet śladów wypychaczy mało trzeba było usunąć były tylko skurcze tworzywa ale mało a gąski się nawet ładnie dały ułożyć . Może miałeś jakąś jedna z pierwszych serii produkcyjnych jak matryca była jeszcze nie zjechana. No właśnie. Mój jest tłusty, a nadlewki widać na pierwszy rzut oka. Nie mam raczej jakiś wizji...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 No właśnie. Mój jest tłusty, a nadlewki widać na pierwszy rzut oka. Nie mam raczej jakiś wizji... lipę Ci wcisneli
Paweł94 Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 Eee tam, umyje, a z nadlewkami jak to z nadlewkami. Przy zakupie mnie nie było i szkoda. Mogłem sobie smoczka w 1:72 kupić
gulus Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 Jakoś temat zbacza w niekontrolowany sposób. Pozwolę sobie zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi