kermit zaba Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Witam! Ogłaszam wszem i wobec, udało mi się dobrnąć do końca zmagań których przebieg możecie zobaczyć TUTAJ Wszelkie uwagi mile widziane, od razu zaznaczam, że podstawka była wyciągnięta spod śmigłowca i docelowo będzie zastąpiona innym, acz podobnym krajobrazem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Ja jako zwolennik współczesnego wojska powiem tylko tyle Fajnie wyszedł ci ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 No mnie też sie podoba , ale oponki w niektórych miejscach są zielonawe , albo to tylko wina fotek , nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Mi też się podoba super !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Bardzo fajny modelik tym bardziej mi sie widzi ze jest w 72 ce a tak ladnie zrobiony pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Wielkie dzięki za te komentarze, pierwszy raz robiłem coś w barwach ONZ i powiem Wam, że z efektu jestem zadowolony. Może jednak nasunęły się jakieś uwagi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 W sieci znalazłem zdjęcie tego pojazdu, który byl transportowany Elefantem (Revell go robi), również w kolorze UN, może się skusisz? ;) Sam się zastanawiam nad tą opcją w 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Chcesz mi budżet na dwa lata zrujnować? A tak serio, ciekawa propozycja, ciekawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Swietny model,pieknie wykonany,bardzo realistyczny.Opony bym troszke zmatowil,wygladaja za swiezo,lecz moze to byc wina zdjecia.Tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Chcesz mi budżet na dwa lata zrujnować? Raptem miałbyś za to 3 modele Fuchs ;) Zobacz sam zresztą: http://www.modellversium.de/galerie/20-militaerfahrzeuge-modern/1730-faun-slt-56-franziska-tank-transporter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 baedzo fajny ale koła ratunkowego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Po kolei: Opony są maźnięte nierozcieńczanym lakierem matowym Pactry, a co za tym idzie, są głęboko matowe i lekko szare. Stronka mi się nie otwiera, ale po przegrzebaniu tamtego portalu znalazłem Fauna w malowaniu europejskim i oznaczeniami KFORu, tylko, że z Luchsem na lawecie. Robo pewny jesteś, że Faun kosztuje 60 zeta? Fuchsa nabyłem BARDZO okazjonalnie Kółko ratunkowe właśnie gdzieś wcięło na czas zdjęć, jakie miało ku temu powody - nie wiem. Na szczęście już leży na swoim miejscu . Jeszcze raz dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Tu masz dobry link http://www.modellversium.de/galerie/20-militaerfahrzeuge-modern/1730-faun-slt-56-franziska-tank-transporter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi