tomaszzt Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia No właśnie, pierdyliard porad do pancerki, niewiele mniej do samolotów a gdzie się podziały OP. Smukły lub cygarowaty kształt, mało skomplikowane to wszystko, niemal wszystko czorne. I co mam z tym zrobić tak, żeby nabrało "życia" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, tomaszzt napisał: No właśnie, pierdyliard porad do pancerki, niewiele mniej do samolotów a gdzie się podziały OP. Smukły lub cygarowaty kształt, mało skomplikowane to wszystko, niemal wszystko czorne. I co mam z tym zrobić tak, żeby nabrało "życia" ???? Na przykład to? HMS ASTUTE 1/350 - Ready for Inspection - Maritime - Britmodeller.com Albo to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Tak, chodzi o efekt, jak z Astute. Zależy mi bardziej na ogólnikowych radach - jakie specyfiki, metody. Będę wdzięczny za nakierowanie na poradniki, strony, cały czas rozmawiamy o OP. Jest jeszcze kwestia cieniowania kadłuba, podobno stosuje się malutką krateczkę (siatka ?) podkładaną przed dyszę aero, żeby zimitować panele na kadłubie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Jak już wiesz, co i jak ma wyglądac, to sobie poprzeglądaj warsztaty, galerie - tutaj, na stronie KFS, na stronach zagranicznych. Techniki są podobne. Producenci chemii w rodzaju AK Interactive czy Ammo Mig mają też na stronach swoje sekcje poradnikowe. Dużo różnych tutoriali znajdziesz na Youtubie. Załóż warsztat, pokazuj i pytaj. Siatka fotorawiona - Part robi takie, Aber, inni producenci pewnie też. Trzymam kciuki! Edytowane 15 Stycznia przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi