komix Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Wiem że firma CMK produkuje tego typu żywiczne dodatki ale nie wiem czy będą pasowały, i które .Poszukuję wnętrza do tego egzemplarza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 moze na CMK stronie ? IBG tez chyba ich prowadzi ... generalnie zdaje mi sie ze max 15 minut z goglami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 http://www.martola.com.pl/oferta/index.php?nazwa=sherman+&firma=56&numer=&skala=&cena2=&waluta=1&typ=&ile=25&lang=pl 43 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 43 sekundy na wprowadzenie Kolegi w błąd? Gdzie na tej stronie jest jakiś element wnętrza do M4A3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Zamówiłem oba ale trochę taniej,do dragona.Po 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Muszę zacząć chodzić wcześniej spać, zdecydowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi