Boros Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Cześc mam pytanie czy ktoś się orientuje czy i gdzie można dostac kalki do F 15 Izraelskich sił powietrznych w skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Gdzieś kiedyś wpadły mi w ręce i być może nawet je kupiłem. Muszę przejrzeć zasoby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 IsraDecals dostępne w hobbyeasy i tu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Tylko do jakich ?? A/B/C/D czy I ?? kalki na te wcześniejsze robi Sky decals (były dwie edycje tych kalek) oraz Cutting Edge ale te są już nie do kupienia :( A co do Ra'ama czyli F-15I kalki robi Isra oraz wspomniany już Skys decals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi