rafalg78 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Chcę dokupić do Mig-29 dysze wylotowe bo te z zestawu Academy są moim zdaniem beznadziejne (linia podziału biegnie w połowie dyszy i bardzo trudno ją usunąć. Do wyboru mam: 1. Aires 2. Part Zastanawiam się jak wyglądają dysze Parta po złożeniu, może ktoś ma zrobiony model. Troszkę się boje tych blaszek ponieważ wyglądają na bardzo skomplikowane, a instrukcje Parta są beznadziejne Z drugiej strony wolę wspierać nasz rodzimy rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Aires rewelacja, jednak nie pod względem ceny. Mam dysze PART`a ale jeszcze niestety nie złożone... Ciekawy jestem jaki będzie efekt składania i lepienia tego wynalazku... Na plus u parta pracuje to, że dysze składają się z wielu elementów i można przy odrobinie poświęconego im czasu osiągnąć naprawdę fajny efekt Nie będę tu rozważał nerwów, które mogą wystąpić podczas tego procesu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi