Konrad-Ciba Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Dzień dobry! Gotowy, jestem ciekaw czy Wam się podoba. Pozdrawiam. K. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Ładny, do tych ruskich to masz rękę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 6 minut temu, Evildead napisał: Ładny, do tych ruskich to masz rękę Ostatniego słowa przy niemieckich jeszcze też nie powiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Te jednokolorowe jakoś lepiej Tobie wychodzą. Fajny, masz lajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Dzięki za opinie. Za niedługo myślę kończyć Beob, zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Elegancki. Z czego ta zielenina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 33 minuty temu, WPR napisał: Elegancki. Z czego ta zielenina? Dzięki. Te gałązki to z Mantisa, jedynie podbarwiłem trochę drewno. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Ładny. Podoba się. Super fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Dzięki. Dodatkowa fotka. Pozdrawiam. K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Dziękuję za komentarze. Powiem szczerze, że jestem z niego zadowolony i mnie się on też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi