Wachmistrz Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Jakiś postęp w temacie SVA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia 21 minut temu, Wachmistrz napisał: Jakiś postęp w temacie SVA? Święte Officium nigdy nie zasypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia 3 godziny temu, zaruk napisał: Święte Officium nigdy nie zasypia. 3 godziny temu, Wachmistrz napisał: Jakiś postęp w temacie SVA? Meczę nowe zastrzały w ilości sztuk 3. A chęci mam boleśnie małe. Otwieram pudło ze składowymi - popatrzę - wyciszam odruch rzutu o ścianę . I tak codziennie .Ale jak zacząłem - to skończę tę cholerę. Za duzo nerwów juz mnie kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi