Sjmport Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego (edytowane) Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. Ammo Drybrush. Przeznaczone do techniki suchego pędzla. Producent zapewnia o specjalnej formule. Występuje w kilkudziesięciu kolorach w tym tych do figurek oraz pancerki. W mojehobby cena za pojemnik 40ml to 16 zł. Dołączam zdjęcie jednego z tych produktów. Edytowane 20 Lutego przez Sjmport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego 2 godziny temu, Sjmport napisał: Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego 13 minut temu, KFS-miniatures napisał: W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami Może to efekt, że pierwszy raz widziałem je na mojehobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego 2 godziny temu, Sjmport napisał: pierwszy raz widziałem je na mojehobby tak, jak mówiłem, czas przyspiesza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego Ujmę to inaczej: ja je pierwszy raz tam ujrzałem, a nie wiedziałem o ich istnieniu wcześniej. Więc dla mnie to nowość opóźniona w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego Produkt sprawdziłem i efekt jest zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi