Sjmport Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 (edited) Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. Ammo Drybrush. Przeznaczone do techniki suchego pędzla. Producent zapewnia o specjalnej formule. Występuje w kilkudziesięciu kolorach w tym tych do figurek oraz pancerki. W mojehobby cena za pojemnik 40ml to 16 zł. Dołączam zdjęcie jednego z tych produktów. Edited February 20, 2024 by Sjmport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFS-miniatures Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 2 godziny temu, Sjmport napisał: Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjmport Posted February 20, 2024 Author Share Posted February 20, 2024 13 minut temu, KFS-miniatures napisał: W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami Może to efekt, że pierwszy raz widziałem je na mojehobby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFS-miniatures Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 2 godziny temu, Sjmport napisał: pierwszy raz widziałem je na mojehobby tak, jak mówiłem, czas przyspiesza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjmport Posted February 20, 2024 Author Share Posted February 20, 2024 Ujmę to inaczej: ja je pierwszy raz tam ujrzałem, a nie wiedziałem o ich istnieniu wcześniej. Więc dla mnie to nowość opóźniona w czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjmport Posted February 20, 2024 Author Share Posted February 20, 2024 Produkt sprawdziłem i efekt jest zacny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts