Sjmport Napisano 20 Lutego 2024 Napisano 20 Lutego 2024 (edytowane) Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. Ammo Drybrush. Przeznaczone do techniki suchego pędzla. Producent zapewnia o specjalnej formule. Występuje w kilkudziesięciu kolorach w tym tych do figurek oraz pancerki. W mojehobby cena za pojemnik 40ml to 16 zł. Dołączam zdjęcie jednego z tych produktów. Edytowane 20 Lutego 2024 przez Sjmport Cytuj
KFS-miniatures Napisano 20 Lutego 2024 Napisano 20 Lutego 2024 2 godziny temu, Sjmport napisał: Na rynku przynajmniej w moim odczuciu pojawiła się nowa seria farb akrylowych. W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami 1 Cytuj
Sjmport Napisano 20 Lutego 2024 Autor Napisano 20 Lutego 2024 13 minut temu, KFS-miniatures napisał: W pewnym wieku czas zaczyna bardzo szybko biegnąć.. cztery lata jak pstryknięcie palcami Może to efekt, że pierwszy raz widziałem je na mojehobby. Cytuj
KFS-miniatures Napisano 20 Lutego 2024 Napisano 20 Lutego 2024 2 godziny temu, Sjmport napisał: pierwszy raz widziałem je na mojehobby tak, jak mówiłem, czas przyspiesza 1 Cytuj
Sjmport Napisano 20 Lutego 2024 Autor Napisano 20 Lutego 2024 Ujmę to inaczej: ja je pierwszy raz tam ujrzałem, a nie wiedziałem o ich istnieniu wcześniej. Więc dla mnie to nowość opóźniona w czasie Cytuj
Sjmport Napisano 20 Lutego 2024 Autor Napisano 20 Lutego 2024 Produkt sprawdziłem i efekt jest zacny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi