Radek Filipek Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego (edytowane) Witajcie! Po długiej walce zakończyłem prace nad Abramsem od RFM w wersji Sep v2 w skali 1/35. Sam zestaw jest znakomity. Bogaty, dokładny i rozbudowany. Gorąco polecam wszystkim fanom tego pięknego czołgu. Do modelu dołożyłem trochę gratów załogi w postaci żywicznych odlewów Legend oraz zestaw butelek od FC ModelTrend. Malowany głównie Tamiya. Gdyby ktoś chciał popatrzeć na poszczególne etapu budowy, to na moim instagramie @panstukpukczolg wrzucałem na bieżąco. Serdeczne pozdrowienia, Radek Edytowane 24 Lutego przez Radek Filipek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Elegancki. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Ładny, tylko plecak do poprawki, do wyboru 3 kamuflaże: UCP , 3 Colour Desert lub Multicam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi