PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 (edytowane) Nie no pełen szacun figurka jest nieziemska. Kapitalna ksywa. Edytowane 28 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 mniemam, iż to 1/35 jak tak to super, buty i twarz no i ksywka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Witam, a teraz z innej beczki, jestem nowy tutaj, chociaz od jakiegoś czasu obserwuje to forum, no i postanowiłem podzielić się moimi skromnymi pracami, aby było ciekawiej. Najbardziej uwielbiam skalę 1-35, figury 1-16 robię do osobnej kolekcji............. tyle o mnie niedługo wkleję inne prace w skali 1-16, a potem i 1-35. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MODELARZY!!!!!!!!!!!!!! PUSH-UPEK !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 WITTMANN TO FIGURA W SKALI 1-16, ZYWICA A WIEŻA CROMWELLA ZOSTAŁA WYKONANA OD PODSTAW Z PCV I MAGIC SCULPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Super wykona figurka i podstawka. Czekam na dalsze prace. Pytanko jakimi farbami malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Witam, maluję olejami, w wypadku tej figury kurtka wykonana jest farba akrylową VALEJO-czarny mat, gdyz daje piękny delikatny połysk skórzanej kurtki, A reszta to oleje. VanGogh,Rovney- są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Kapitalny figurant . W skali 1:35 robisz tylko ludki, czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Robię tez dioramy 1-35, ale chwilowo trzaskam 16-tki, przy okazji wkleje jakąś doramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Trochę uporządkowałem pierwsze posty, kilka usunąłem, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 WIEŻA CROMWELLA ZOSTAŁA WYKONANA OD PODSTAW Z PCV I MAGIC SCULPA. Nieźle. Wzorowałeś się zapewne na tym: Pzdr Ps. Nie krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Witam!!!!!!!! Oczywiście,że się wzorowałem. Posiadałem samą figurkę,lecz wykonanie całej wieży było zbyt praco i czasochłonne. Dlatego postanowiłem jakby okroić temat i zrobić pewien wycinek wieży. Figurka WIttmanna to firma KIRIN. W tej chwili podobno trudna do dostania. POZDRO!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Wygląda jak żywy Wittmann Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Jeśli chodzi o ścisłość, to wzorowałem sie na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Sprawdź proszę link, który wstawiłeś, bo żadnego zdjęcia nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Oto link do strony z której to pracy zaczerpnąłem pomysł. http://www.schusterdiorama-35.cz/en/gallery/3/36/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Chodziło mi o link w pierwszym poście... nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi