Konrad-Ciba Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Sprzedam nowy w folii wszystko. Cena to 440zł wraz z wysyłką wliczoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca My tu nie jelenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Nie stwierdzam, że jesteście jeleniami więc nie wiem skąd to porównanie. Na inne sklepy nawet nie patrzyłem i było to błędem. Zawsze kupuję na MH, tam też kupiłem Churchilla. Cena spada do 310zł wraz z wysyłką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca PS Zamienię się również za ten model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca 1 minutę temu, Konrad-Ciba napisał: Nie stwierdzam, że jesteście jeleniami więc nie wiem skąd to porównanie. Na inne sklepy nawet nie patrzyłem i było to błędem. Zawsze kupuję na MH, tam też kupiłem Churchilla. Cena spada do 310zł wraz z wysyłką. Toż to żarcik, chodziło bardziej że tu bardziej świadomi użytkownicy, swego czasu ktoś zszedł z panzerjagerem do 160 a to juz oplacalny model w takiej cenie a i i tak nie kupili 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Spoko. Temat do zamknięcia. Już załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi