kret69 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Kupiłem sobie ten model po COVID z sentymentu, to był fantastyczny z ich strony ruch marketingowy żeby sprzedać kompletny szajs i to w dodatku reprezentujący nieistniejącą maszynę. Nie mam żadnych dowodów że na MAZach były robione laboratoria , były na GAZelach i KAMAZach ale tak wielkich nie widziałem. No ale OK, może to była tylko jakaś oferta z Białorusi, kto wie. Sam model to najgorszy możliwy wybór - jeśli chcecie ten pojazd w ładnym wykonaniu to polecam raczej Hobbyboss albo Zvezdę. Tutaj na przykład szoferka skleja się z kilkunastu części, ale nie ma opcji na zrobienie otwartych drzwi. Kontener to w ogóle osobna sprawa, został wyryty tępym rylcem w HIPSie i wycięty tak jak puzzle 3D, zresztą zobaczycie punkty "montażu" bo nie wszędzie udało mi się je zaszpachlować. Wszelkie przydatki typu klimatyzatory i wywietrzniki dołożyłem sam bo to co było dodane to było nieporozumienie. Nawet lampy na dachu musiałem zrobić sam, bo oryginalne co prawda są, ale w szarej żywicy. Mój model ma nieprzyklejony dach bo chcę zrobić w środku schemat funkcjonalny laboratorium. Na razie mam nie za dużo więc nie pokazuję. Z tego samego powodu okna są zaślepione. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi