szyszka Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Witam wszystkich ! W końcu mam model na który polowałem od ostatniej edycji Mfm Bytom, ale jakoś nigdy nie przyszła okazja żeby go kupić. Jako że już tu jest to czemu by go nie zrobić? Tutaj kilka zdjęć ramek Ramek jest sporo, ale mają świetny detal np. na silniku Zastanawiam się czy nie zrobię go otwartego no cóż, czas pokaże Na skrzydłach jest ryflowana tekstura, ale subtelna i w skali, przynajmniej model nie będzie wyglądać monotonnie Na kadłubie są niezłe linie podziału, ale po IBG nie można spodziewać się niczego innego. Nadal zastanawiam się nad malowaniem, ale chyba zrobię pudełkowe z numerem bocznym 6. Postaram się aktualizować co tydzień ale zobaczymy jak to pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca W moim zestawie osłona silnika była jajowata, płoza ogonowa niedolana i przez obie połówki kadłuba mniej więcej od zagłówka do gniazd KMów biegła jakaś zapadnięta linia-widmo. Ale koniec końców fajna miniaturka z tego wychodzi. Uwaga na poprawne wklejenie zastrzałów podwozia, łatwo tam "uciec" z geometrią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca 2 godziny temu, jachud3 napisał: W moim zestawie osłona silnika była jajowata, płoza ogonowa niedolana i przez obie połówki kadłuba mniej więcej od zagłówka do gniazd KMów biegła jakaś zapadnięta linia-widmo. Ale koniec końców fajna miniaturka z tego wychodzi. Uwaga na poprawne wklejenie zastrzałów podwozia, łatwo tam "uciec" z geometrią U mnie niestety prawa połówka kadłuba ma kawałek niedolany i jest tam wielka dziura ale to się da naprawić super glue albo szpachla i kawałkiem plastiku wklejonym od środka. Co do zastrzałów to widziałem już wystarczająco dużo jedenastek ze złą geometrią i już wiem jak je poprawnie przykleić wiec problemem nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca Witam z powrotem, Po chwilowej przerwie od jedenastki wracam Niestety bez lepszej jakości zdjęć, i bez zdjęć kokpitu. Niestety kokpit był tak słabo spasowany że straciłem moja motywację do tego modelu, ale po przerwie w której poskładałem hurka z army w 48 (galeria będzie za około 2 tygodnie, obiecuje tym razem ) wróciłem do tego modelu, skleiłem kadłub i nałożyłem podkład, mam trochę czasu teraz więc jutro postaram się nałożyć kolory bazowe a za tydzień nałożyć kalki i może go trochę pobrudzić jeszcze raz przepraszam za tak słabe zdjęcia ale niestety miejsce do robienia zdjęć jest teraz zajęte Zdrowych wesołych świąt wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca A jednak miałem dzisiaj trochę czasu więc pomalowałem skrzydło i zrobiłem cieniowanie kolorem bazowym na kadłubie Kolor na górze to mieszanka dark earth I grey od hataki, bo niestety nie posiadam Polish khaki Na spodzie mieszanka medium sea grey oraz air superiority blue a tak wyszedł kadłub żegnam do za kilka dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia Jedenastka po krótkiej przerwie skończona Jutro wstawie galerie a za ten czas zapraszam do galerii hurka w 48 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi