PUSH-UPEK Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 . Ale nie podoba mi się tylko ten pasek od broni, taki jednolity. Albo to wina zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 super kurtka i hełm ale ryjowca to ma niezłego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Ciekawa figurka. Ładne malowanie. Szkoda, że nie zeszlifowałeś dokładnie powierzchni/lub użyłeś kiepskiej farby. Na zelcie i oporządzeniu widać jakieś grudki. Hełm niemiłosiernie pięknie utytłany. Rozumiem, że został wyciągnięty prosto z błota i wsadzony na główkę? Niestety na ubraniu brakuje brudzenia, myślę, że coś by skapnęło z tego hełmu na ramiona/plecy? Podobnie reszta umundurowania, wszystko wygląda bardzo czysto. Co do malowania zeltbahnu, to mam małe pytanie. Robiłeś tą figurkę wzorując się na jakiejś konkretnej fotografii bądź innej dokumentacji? Zastanawia mnie to, że ta zelta jest jakby zszyta z 2 części materiału różnych pod względem kamuflażu? Jeśli masz dokumentację producenta do takiego malowania lub fotografię, to proszę zamieść ją na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 30 Września 2008 Autor Share Napisano 30 Września 2008 Malowanie ZELTBAHNU jest wzorowane na orginałach z książki WAFFEN SS CAMOUFLAGE UNIFORMS-Daniela Petersona-Europa MIlitaria No 18. Oto te zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Dzięki za info, naprawdę ładnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Hmm... na cztery wstawione zdjęcia, tylko drugie się wyświetla. Sprawdź linki PUSH-UPEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 WItam !!!!!!!!! I wklejam brakujace fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi