pustynnaburza7 Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Dzień Dobry. Kupie "wannę" kokpitu do F-15 (każdą wersją jestem zainteresowany - choć docelowo potrzebuje do wersji E) w skali 1:48. Zdjęcie poniżej przedstawia element, którego poszukuje. Jeśli ktoś posiada i chce sprzedać to proszę pisać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Napisz do @karlos, od którego chyba kupiłeś pylony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca 5 minut temu, giberes napisał: Napisz do @karlos, od którego chyba kupiłeś pylony. Kolega @karlos wysłał mi prawie całego F-15E tyle, że ten zestaw nie posiadał kokpitu więc z tamtego wziąłem potrzebne pylony. A mam jeszcze jednego F-15E do reanimacji, do którego brakuje mi tego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Kurcze mój błąd, mam tą wannę tylko wyciętą i w pudełku z dodatkami do F-15E i pozostałości z zestawu Airesa, który jest za szeroki i nie pasuje do tego modelu: https://www.mojehobby.pl/products/F-15E-cockpit-set-Revell.html Z zestawu Revella mam wannę kokpitu, wnękę przedniego podwozia i podstawę owiewki (już pomalowaną). Z zestawu Airesa drążki sterowe i podstawę/tyczkę otwartego kokpitu (też już pomalowane). To co na załączonym zdjęciu, wyślę Ci to jeszcze dzisiaj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca (edytowane) Wrzuciłem jeszcze fotele, mi już też nie będą potrzebne. Są w pudełku, które jest w pudełku Edytowane 27 Marca przez karlos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca Dziękuje @karlos Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi