pustynnaburza7 Napisano 26 Marca 2024 Napisano 26 Marca 2024 Dzień Dobry. Kupie "wannę" kokpitu do F-15 (każdą wersją jestem zainteresowany - choć docelowo potrzebuje do wersji E) w skali 1:48. Zdjęcie poniżej przedstawia element, którego poszukuje. Jeśli ktoś posiada i chce sprzedać to proszę pisać. Pozdrawiam. Cytuj
giberes Napisano 26 Marca 2024 Napisano 26 Marca 2024 Napisz do @karlos, od którego chyba kupiłeś pylony. Cytuj
pustynnaburza7 Napisano 26 Marca 2024 Autor Napisano 26 Marca 2024 5 minut temu, giberes napisał: Napisz do @karlos, od którego chyba kupiłeś pylony. Kolega @karlos wysłał mi prawie całego F-15E tyle, że ten zestaw nie posiadał kokpitu więc z tamtego wziąłem potrzebne pylony. A mam jeszcze jednego F-15E do reanimacji, do którego brakuje mi tego elementu. Cytuj
karlos Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 Kurcze mój błąd, mam tą wannę tylko wyciętą i w pudełku z dodatkami do F-15E i pozostałości z zestawu Airesa, który jest za szeroki i nie pasuje do tego modelu: https://www.mojehobby.pl/products/F-15E-cockpit-set-Revell.html Z zestawu Revella mam wannę kokpitu, wnękę przedniego podwozia i podstawę owiewki (już pomalowaną). Z zestawu Airesa drążki sterowe i podstawę/tyczkę otwartego kokpitu (też już pomalowane). To co na załączonym zdjęciu, wyślę Ci to jeszcze dzisiaj. 1 1 Cytuj
karlos Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 (edytowane) Wrzuciłem jeszcze fotele, mi już też nie będą potrzebne. Są w pudełku, które jest w pudełku Edytowane 27 Marca 2024 przez karlos 1 Cytuj
pustynnaburza7 Napisano 28 Marca 2024 Autor Napisano 28 Marca 2024 Dziękuje @karlos Temat do zamknięcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi