DamianPoltorak Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Witam, Pierwsze popiersie z kolekcji jaką chcę sobie stworzyć z postaci z Władcy Pierścieni. Wydruk własny, bez żadnej skali, wysokość z piedestałem to jakieś 140mm. Pierwszy wydruk i figurka w życiu jaką udało mi się popełnić. I przyznam się że jestem tak zafascynowany technologią druku, że samoloty odstawiłem w kąt. Trzy zdjecia, więcej nie ma co pokazywać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia całkiem nieźle. proponowałbym na włosach użyć szarego fioletu w różnej jasności. Uzyskałbyś wtedy cienie i łatwiej Ci było używać suchego pędzla do podkreślenia pojedynczych pasemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Szkoda samolotów ale to, co tu pokazujesz jest świetne. Kip gołing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi