Konrad-Ciba Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Potrzebuje dwóch osłon MG do StuGa III Ausf. G w skali 1/35. Tylko PE z dobrym detalem. Może komuś się ostały. Ja mam ale starego Eduarda, płaskie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia W zasadzie wszystkie PE będą "płaskie" - zajrzyj tutaj https://radominiaturesworld.com/products/preorder-rdm35s18 zestawy 35S17, 35S18, 35S19 - może znajdziesz coś ciekawego dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia To jest do późnego. Mi chodzi o takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi