koksik750 Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Heh - zaciekawiło mnie, że oryginał ma dookoła karoserii srebrną/j.szarą linie. Model jest piękny - pozdro. Faktycznie, ma taką linię - ale robienie jej na modelu byłoby bardzo ryzykowne - wolałem nie ryzykować ostatecznego wyglądu karoserii. A co do koloru - żal mi osób, które piszą teksty w stylu : "..przecież to auto nigdy nie było malowane w ten sposób..." itp. Podkreślałem to od początku i powtórzę to raz jeszcze: Moje projekty są wynikiem mojego upodobania do tuningu i modyfikacji i bardzo rzadko wykonuję model auta rzeczywistego. Kolor jak i modyfikacje wybieram i wykonuję JA, bo po prostu tak mi się podoba. Nie lubię 100% modeli prosto z pudełka/seryjnych ( chyba, że już są po modyfikacjach ). Także, żeby ktoś mi znów nie wyleciał z tekstem: " ale tak nie powinno być.." Kto mnie zna, wie jakie style preferuje. No to by było na tyle. Pozdrawiam i do zobaczenia przy następnym projekcie.. P.s. next - silvia S15..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 niedawno przeglądając forum znalazłem ten temat i widze że jest dużo "szumu" o czarny matowy kolor, więc prosze oto co zajechało dzisiaj do "zaprzyjaźnionego" warsztatu : F 430 zdjęcie robione na szybko, jesli będzie stało w warsztacie w sobote to podjade zrobić walkaround z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi