adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Witam wszystkich.Chciałbym przedstawić mój kolejny model w skali 1/72.Jest to SdKfz.261.Do malowania użyłem farb Vallejo,trochę pigmentów firmy MIG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Model fajny ale mógłbyś dać większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Hmm, ale te zdjęcia są w rozdzielczości 1024px × 768px, jak dla mnie jest OK ! Fajny ten traktorek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 calkiem zgrabne malenstwo ... sznurki ciut za grube jak na moj gust, noi brakuje mi nawet ze dwóch tycich detali, ale to klasycznie sie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Faktycznie te sznurki są trochę grube,ale nic innego nie miałem na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Eee, bez przesady, porównaj sobie manierki i inne, sznurki są ok, a dokładnie linki, fajnie by było, gdyby były one plecione, a nie takie gładziutkie jak sznurówki. Ogólnie bardzo fajny traktorek, jak to mówi moja 1/2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Tylko plecionka w takiej skali to problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 adam, może warto wykorzystać jakieś cienkie nitki? jak delikatnie się z nimi będziesz obchodził nie powinno być żadnych farfocli.. wydaje mi się, że na antenie i kołach widać ślady po łączeniu form, a na lewym tylnym mocowaniu anteny do pancerza jamę skurczową :] te koce to plastik? żywica? trochę średnio wygląda kontakt między linkami a tymi kocami.. może warto było by spróbować wykonać je z jakiegoś bardziej plastycznego materiału (chusteczki + wikol, miliput) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 bardzo przyjemny maluszek fajnie przybrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Wszystkie dodatki są z żywicy tak więc jest duży problem z odkształceniem materiału;a nad linkami popracuję.Myślę że Miliput też się sprawdzi.Dzięki wielkie za uwagi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 dla mnie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Model bardzo fajny ,a jakiej jest firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Niestety jest to ICM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 uuu... jak na ICM to masz jeszcze plusa za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Dzięki. A swoją drogą Dragon to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Zgrabny maluch. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 zgrabnie i fajnie, pomimo mojej niechęci do skapości podstawek tu dodalo to uroku. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 To małe bez podstawki zginęłoby w tłumie. Bez niej jest nijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi