boberm1 Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Szanowni W/g informacji z netu w tym roku ma odbyć się Piknik Lotniczy w Łasku. Jakieś informacje uszczególnijące owo zdarzenie Koledzy posiadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Termin-pierwsza połowa Września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja 34 minuty temu, SHILKA napisał: Termin-pierwsza połowa Września. A dokładnie - 21 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja (edytowane) 57 minut temu, Grzes napisał: A dokładnie - 21 września @Grzes- dzieki za info , ale akurat to wiem . Pytanie brzmi o sposób skorzystania czyli : - bilety ? - wstep wolny ? - wstep za zaproszeniem? - etc ... Nigdzie nie mogę dokopać sie szczególowych informacji Edytowane 11 Maja przez boberm1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca W dniu 11.05.2024 o 17:07, boberm1 napisał: Pytanie brzmi o sposób skorzystania Info jakie mam z pierwszej ręki, czyli prosto z 32.BLT: Nie ma żadnych oficjalnych ustaleń odnośnie pikniku. Trzeba czekać i śledzić informacje z 32.BLT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Ok. Nadal jest nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Status jest taki, że było 20000 wejściówek, rozdawanych na eventim po 5000 tygodniowo. Ale teraz czytam, że event jest odwołany więc można się rozejść. Szkoda, ale pewnie i tak nie udałoby mi się dostać tych biletów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września 2 godziny temu, Peter_D napisał: Status jest taki, że było 20000 wejściówek, rozdawanych na eventim po 5000 tygodniowo. Ale teraz czytam, że event jest odwołany więc można się rozejść. Szkoda, ale pewnie i tak nie udałoby mi się dostać tych biletów. Fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Oj, szkoda, bo miałem chęć pojechać rocznicowo. 20 lat temu byłem na ich pierwszym Pikniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi