India Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 Coraz bardziej irytujące są te in-boxy dla nieczytatych.. Cytuj
Sjmport Napisano 28 Maja 2024 Autor Napisano 28 Maja 2024 1 godzinę temu, India napisał: Coraz bardziej irytujące są te in-boxy dla nieczytatych.. Cóż mogę powiedzieć. Regułą kanału są filmiki i takie założenie mam od początku. Pisanie na blogu i obróbka zdjęć wymaga dodatkowego czasu. Są oczywiście in-boxy pisane jak ktoś woli. Ja nikogo nie zmuszam. Cytuj
jmx62 Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 W Galerii z września 2021 jest mój ShootingStar. To chyba ten sam nodel. W sensie wyprasek bo edycja jest dużo wcześniejsza. Bardzo fajno się go kleiło. Oczywiscie w konwencji vintage. Jedyne co to przerysowałem mu linie na wgłębne. Cytuj
Wymysl Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 4 godziny temu, Sjmport napisał: Cóż mogę powiedzieć. Regułą kanału są filmiki i takie założenie mam od początku. Pisanie na blogu i obróbka zdjęć wymaga dodatkowego czasu. Są oczywiście in-boxy pisane jak ktoś woli. Ja nikogo nie zmuszam. A mógłbyś oznaczać je [video inbox], albo jakoś podobnie? Proszę 1 Cytuj
India Napisano 28 Maja 2024 Napisano 28 Maja 2024 Kolego, ten czerwony ekranik z białym trójkątem nic Ci nie mówi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi