Sjmport Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Coraz bardziej irytujące są te in-boxy dla nieczytatych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja 1 godzinę temu, India napisał: Coraz bardziej irytujące są te in-boxy dla nieczytatych.. Cóż mogę powiedzieć. Regułą kanału są filmiki i takie założenie mam od początku. Pisanie na blogu i obróbka zdjęć wymaga dodatkowego czasu. Są oczywiście in-boxy pisane jak ktoś woli. Ja nikogo nie zmuszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja W Galerii z września 2021 jest mój ShootingStar. To chyba ten sam nodel. W sensie wyprasek bo edycja jest dużo wcześniejsza. Bardzo fajno się go kleiło. Oczywiscie w konwencji vintage. Jedyne co to przerysowałem mu linie na wgłębne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja 4 godziny temu, Sjmport napisał: Cóż mogę powiedzieć. Regułą kanału są filmiki i takie założenie mam od początku. Pisanie na blogu i obróbka zdjęć wymaga dodatkowego czasu. Są oczywiście in-boxy pisane jak ktoś woli. Ja nikogo nie zmuszam. A mógłbyś oznaczać je [video inbox], albo jakoś podobnie? Proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Kolego, ten czerwony ekranik z białym trójkątem nic Ci nie mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi