Marcinej Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) W dniu 9.08.2024 o 09:20, bzyku741 napisał: Świetnie się prezentuje! Mógłbyś udzielić mi informacji co do konwersji do wersji M? Mam w składzie MiG'a od GWH i zastanawiam się właśnie czy nie ruszyć tematu polskiej 29'tki, wersja M byłaby mile widziana na mojej półce ale nie wiem dokładnie co trzeba przerobić/dorobić/dokupić Pozdrawiam! Na zewnątrz samolotu: Żywiczna antena IFF znajdująca się przed kabina pilota, alternatywą dla tej anteny jest zaślepka z blachy fototrawionej na usunięte anteny radzieckiego IFF. Anteny radiostacji Lampki oświetlenia w dwóch wersjach (kropolowa i spłaszczona) znajdujące się na garbie i pod lewą osłoną silnika Małe anteny na garbie i prawej osłonie silnika w dwóch wariantach, z wysoką i niską podstawą Panele wzmacniające skrzydła na górnej powierzchni skrzydeł W kabinie pilota: Wyświetlacz MFCD po prawej stronie od celownika Pulpit radiostacji R-862 po lewej stronie od celownika Pulpit odbiornika GPS po prawej stronie od celownika w samolotach bez wyświtlacza MFCD Panel sterowania UFCP z kamera nagrywającą dane z wyświetlacza HUD w dwóch wariantach Podstawa odbiornika GPS znajdująca się za fotelem pilot w dwóch wariantach plus antena GPS Dodatkowo czujniki ciśnienia, kąta natarcia, odgromniki. Edytowane 10 Sierpnia przez Marcinej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi