pmroczko Napisano 3 Lipca 2024 Share Napisano 3 Lipca 2024 (edytowane) Dzień dobry! Miałbym do sprzedania dwa modele niemieckiego transportera Sd.Kfz. 251/16 Ausf. C w skali 1:72 1) Produkt firmy Italeri: Opakowanie ze śladami przechowywania Bardzo ładne malowania Części jeszcze oryginalnie zafoliowane I kalkomania. 2) Produkt firmy Revell: Opakowanie też lekko zużyte Model jest kompletny, ale koła z gąsienicami są już sklejone w podzespół. Wszystkie części potrzebne do budowy modelu są. Niektóre nawet podwójnie. Miotacze ognia też podwójne i oryginalnie zapakowane: Na ramce z gąsienicami są już tylko koła, gąsienice, jak już pisałem, zamontowane: Z bliska wygląda to tak: Do tego kalkomania: Za każdy z tych zestawów proponuję po 30 PLN plus przesyłka Inpostem - 17PLN albo odbiór osobisty w okolicach Poznania. Mogę też zaproponować 50PLN plus ewentualna przesyłka za oba zestawy. Jestem też otwarty na negocjacje i zamianę za coś związanego z wojną w Wietnamie. Serdecznie zapraszam, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Edytowane 3 Lipca 2024 przez pmroczko Jeszcze skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Lipca 2024 Share Napisano 4 Lipca 2024 Czyli za 2 zestawy razem 50 zł ? Z Wietnamu mam T-54 lub T-54 ACE . Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Lipca 2024 Autor Share Napisano 4 Lipca 2024 @pawełg- to zobacz co byś miał i podeślij proszę szczegóły - jakoś się chyba dogadamy! Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 5 Lipca 2024 Share Napisano 5 Lipca 2024 Mieć to mam tylko muszę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Września 2024 Autor Share Napisano 13 Września 2024 Dzień dobry! Nadal aktualne - zapraszam! Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi