pmroczko Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca (edytowane) Dzień dobry! Miałbym do sprzedania dwa modele niemieckiego transportera Sd.Kfz. 251/16 Ausf. C w skali 1:72 1) Produkt firmy Italeri: Opakowanie ze śladami przechowywania Bardzo ładne malowania Części jeszcze oryginalnie zafoliowane I kalkomania. 2) Produkt firmy Revell: Opakowanie też lekko zużyte Model jest kompletny, ale koła z gąsienicami są już sklejone w podzespół. Wszystkie części potrzebne do budowy modelu są. Niektóre nawet podwójnie. Miotacze ognia też podwójne i oryginalnie zapakowane: Na ramce z gąsienicami są już tylko koła, gąsienice, jak już pisałem, zamontowane: Z bliska wygląda to tak: Do tego kalkomania: Za każdy z tych zestawów proponuję po 30 PLN plus przesyłka Inpostem - 17PLN albo odbiór osobisty w okolicach Poznania. Mogę też zaproponować 50PLN plus ewentualna przesyłka za oba zestawy. Jestem też otwarty na negocjacje i zamianę za coś związanego z wojną w Wietnamie. Serdecznie zapraszam, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Edytowane 3 Lipca przez pmroczko Jeszcze skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca Czyli za 2 zestawy razem 50 zł ? Z Wietnamu mam T-54 lub T-54 ACE . Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Lipca Autor Share Napisano 4 Lipca @pawełg- to zobacz co byś miał i podeślij proszę szczegóły - jakoś się chyba dogadamy! Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Mieć to mam tylko muszę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Września Autor Share Napisano 13 Września Dzień dobry! Nadal aktualne - zapraszam! Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi