Thalgonis Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Cześć, miałby ktoś może do odsprzedania taką trawkę jak na zdjęciu? Zacząłem coś robić, ale okazało się, że mam tego za mało, a w sklepach czas oczekiwania to jakieś od 3 do 4 tygodni... Chciałem zamknąć projekt a tu zipa dumna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Nie wiem czy to to samo ale ... https://www.modelplast.redcart.pl/42073-ak-interactive-ak-8127-light-green-tufts-12mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca Autor Share Napisano 5 Lipca Ta jest wyzsza…Po za tym z modelplastem jest tak, ze nie podaja jaki jest czas oczekiwania… Juz to kiedys przerabialem: oplacilem poczym dostalem info, ze musze poczekac kilka tygodni… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca 24 minuty temu, Thalgonis napisał: Po za tym z modelplastem jest tak, ze nie podaja jaki jest czas oczekiwania Ale przecież jest 1 szt. na stanie, realizacja 24 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca 43 minuty temu, Thalgonis napisał: Ta jest wyzsza… maszynka do strzyżenia czegokolwiek albo nożyczki i jedziesz no serio to jest problem nie do przejścia?? robisz idealną murawę pod piłkarza w 1:2?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi