MAREK74 Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca (edytowane) Znaki rejestracyjne SP-3161 na dolnej powierzchni lewego skrzydła. Szerokość 224cm Więcej zdjęć w tym wątku na drugiej stronie: Edytowane 7 Lipca przez MAREK74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 7 Lipca Autor Share Napisano 7 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Witaj Marek74 Czy masz zdjęcia lotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Rewelka. Dzięki. Coś z tego spróbuję zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 7 Lipca Autor Share Napisano 7 Lipca (edytowane) Dobre Mzimu, oczywiście, że nie mam. Dlaczego nie pisałeś, że chcesz ..? Prosiłem, by pisać... Na pewno są inne niż w Piracie A - chodzi o ich zawieszenie. W Piracie C są na kilku zawiasach mocowanych do górnej powierzchni skrzydeł. Może następnym razem jeszcze cyknę jakieś fotki. Edytowane 7 Lipca przez MAREK74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca W Piracie C usunięto największą wadę poprzedniej wersji, a mianowicie duże siły w układzie sterowania lotkami. Pirat miał lotki drewniane, kryte płótnem, a C laminatowe(?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia Nie udało mi się ująć w kadrze numeru na dolnej powierzchni skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 9 Września Autor Share Napisano 9 Września Zdjęcia lotki Pirata C (ma inne zawieszenie niż w wersji A) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi