AchtungCancer Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca 18 godzin temu, Thalgonis napisał: 14,51 mm (wg suwmiarki) -> bez zębów Wychodziłoby mi, że podobnie do nowego Dragona, ale ponieważ odległość między kołem napędowym a jezdnym po obu stronach nie wygląda źle na twoich zdjęciach i podobnie szerokość oraz detale są bliższe starym niż nowym Dragonom, to zakładam, że coś jest nie tak z moim pomiarem i średnica jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca (edytowane) Samo koło może być OK - albo zęby są za duże (u mnie szlifowałem je, bo gąski były już sklejone jako „pracujące” i każda próba wciśnięcia ich na to koło kończyła się zerwaniem gąski), albo oczka w gąsienicach są za małe... Edytowane 31 Lipca przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi