AchtungCancer Napisano 31 Lipca 2024 Share Napisano 31 Lipca 2024 18 godzin temu, Thalgonis napisał: 14,51 mm (wg suwmiarki) -> bez zębów Wychodziłoby mi, że podobnie do nowego Dragona, ale ponieważ odległość między kołem napędowym a jezdnym po obu stronach nie wygląda źle na twoich zdjęciach i podobnie szerokość oraz detale są bliższe starym niż nowym Dragonom, to zakładam, że coś jest nie tak z moim pomiarem i średnica jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Lipca 2024 Autor Share Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) Samo koło może być OK - albo zęby są za duże (u mnie szlifowałem je, bo gąski były już sklejone jako „pracujące” i każda próba wciśnięcia ich na to koło kończyła się zerwaniem gąski), albo oczka w gąsienicach są za małe... Edytowane 31 Lipca 2024 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi