Thalgonis Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia Dół raczej skończony... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia Złosiowany, teraz młotek w dłoń i łup go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia Sorka, za wsadzenie ponownie, ale jeden z kolegów op...ł mnie na PW, że skopałem fotki Tak więc to samo, ale z lepszą obróbką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Sorka, za wsadzenie ponownie, ale jeden z kolegów op...ł mnie na PW, że skopałem fotki Tak więc to samo, ale z lepszą obróbką No i słusznie był uczynił, bo też już pytać miałem, dlaczego zaniżyłeś jakość Swych fotek. Teraz przynajmniej widać, jak toto wygląda, a wygląda ciekawie. Układ bieżny będziesz jeszcze coś brudził? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia Uffff... Tak, dół jeszcze spigmentuję trochę. Chciałem najpierw rozłożyć odpowiednio gąski - bo w tym modelu od GWH są delikatnie mówiąc, takie sobie... Dużo brudzenia nie będzie, bo założenie jest, że „opalał się w suchym terenie” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Sierpnia Autor Share Napisano 8 Sierpnia No i CHYBA koniec... Cosik poprawić? Coś przegapiłem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi