TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Jeśli twój brat skleił 2 felgi razem dom kupy klejem modelarskim to nic tego nie rozklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 (edytowane) Spróbuj wsadzić to do kreta Edytowane 16 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 zyziek kret jest w stanie rozkleić klej ca ale taki klej do polistyrenu nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Dot działa na farby akrylowe,wiem bo zmywałem nim farby citadell z figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 kret działa na humbrole i farby w spreju typu deco color emalie oraz kleje ca dot działa na akryle i emalie cleanlux działa na wszystkie farby oraz rozpuszcza spachle i chyba kleje ca też natomiast niczym nie rozkleisz kleju contacta revella bo on działe na zasadzie spawania nadtapia plastik i łączy go na stałe w mysl modelarskiej zasady cześci dobrze sklejone to takie których nie da sie rozkleić beż zniszczenia ich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 klej do polistyrenu nie da rady. No nie wiem bo mi jakoś części po lekkim puknięciu palcem same odpadały. Zależy jaki kret ja używałem jakiegoś z biedrodny No i wszystko git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 zyziek no wiesz jesli dałeś mało kleju to ja ci to rekami rozkleje ale jak kolega dal go tyle ile należy czyli duzo na felgę wewnętrzna i nakleił zewnętrzną to tego nieda sie rozkleić, nie wiem czy kleiłeś kiedys model trucka więc może nie wiesz o czym piszę. Ja mam kreta z tesco Niewiem jak zrobiles kreta z biedronki karmiłeś nawozem i pomalowałeś na czarno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Kupiłem na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Kleje modelarskie działają na zasadzie rozpuszczania i łączenia plastiku. 2 części zamieniają się w jedną. Zostaje odciąć 2 części czeską piłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Lucas HS Tak masz rację jednak tej konkretnej cześci mam na myśli 2 felgi się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi