marciak90 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 Witam, chciałbym wrzucić pare fotek, starełem się zrobić cos fajnego z tego modelu jednak dalej niezaspecjalnie to wychodzi jakoś.. na dole jest sam lakier z polyskiem, na goórze po kolejonosci: lakier połysk - kalka i klej - lakier mat zrobily sie biale plamy, poczym pomalowałem model raz jeszcze i nakleilem nową kalkę. Chciałem spytać jak pobrudzić i tak dalej i jak poprawić co się da by jakkolwiek się to prezentowało :D.. Quote
chudypiotrek77 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 Jeśli chodzi o lakier matowy to należy go nakładać cienkimi warstwami. Nigdy na raz grubo stąd białe plamy. Na mój gust plamy kamuflażowe są za bardzo rozmyte, wydaje mi się że w tej skali raczej powinno się malować od maskowania taśmą. Quote
marciak90 Posted July 24, 2024 Author Posted July 24, 2024 wyszedł taki.. jak cos moge wrzucić więcej fotek jak ktoś ciekaw jak wygląda bliżej i poradzić co by tu poprawić albo zrobić inaczej. 1 Quote
Recommended Posts