marciak90 Napisano 22 Lipca Share Napisano 22 Lipca Witam, chciałbym wrzucić pare fotek, starełem się zrobić cos fajnego z tego modelu jednak dalej niezaspecjalnie to wychodzi jakoś.. na dole jest sam lakier z polyskiem, na goórze po kolejonosci: lakier połysk - kalka i klej - lakier mat zrobily sie biale plamy, poczym pomalowałem model raz jeszcze i nakleilem nową kalkę. Chciałem spytać jak pobrudzić i tak dalej i jak poprawić co się da by jakkolwiek się to prezentowało :D.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek77 Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Jeśli chodzi o lakier matowy to należy go nakładać cienkimi warstwami. Nigdy na raz grubo stąd białe plamy. Na mój gust plamy kamuflażowe są za bardzo rozmyte, wydaje mi się że w tej skali raczej powinno się malować od maskowania taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca dzieki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca wyszedł taki.. jak cos moge wrzucić więcej fotek jak ktoś ciekaw jak wygląda bliżej i poradzić co by tu poprawić albo zrobić inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi