Pan_Cerny Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca (edytowane) Potrzebuję dosłownie jednego koła zewnętrznego. Odkupię albo wypożyczę do skopiowania w żywicy. Takie koła są w następujących zestawach Oczywiście w przypadku chęci pożyczenia opłacam transport w obie strony. Marek Edytowane 6 Sierpnia przez Pan_Cerny ubogacenie graficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca Jutro obadam czy mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Miałem całe podwozie ale musiałem już komuś oddać bo nie znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 18 Sierpnia Autor Share Napisano 18 Sierpnia Zapytanie do usunięcia. Serdeczne podziękowania kieruję do kolegi Entena który postanowił kupić sobie niedostępny obecnie model wczesnego Sd.KFz.10 tylko po to by mi pożyczyć koło do skopiowania. Jak to kiedy powiedział Andrzej D. do Kamali Harris "A friend in need, is a friend indeed". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi