Matys Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) Mam na sprzedaż model OV-10A Bronco z ICM - do zestawu dodaję kalki Kitsworld. https://www.kitsworld.co.uk/index.php?GOTO=455&PICFILE=455&STKNR=455&STRH=0&ORDN=0&RNZ=757676&THISVIEWMODE=2&SUPPLIER=&FINDRETR=0&WIDENET=0&CATEGORY=5&SUB=24&VWW=1&VANCE=99 Model jest kompletny i w folii, lekko uszkodzone pudełko (tak mi już przyszło). Za całość 140zł 120zł + wysyłka. Edytowane 6 Października przez Matys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 6 Października Autor Share Napisano 6 Października Obniżona cena OV-10, niech ktoś go ode mnie weźmie Do tego na sprzedaż wystawiam F-35B od Tamki w 1/72. Wziąłbym zwrócił, ale niestety już wyciąłem dwie części: Cena również 120zł+wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 6 Października Autor Share Napisano 6 Października F-35 zarezerwowany, Bronco nadal czeka na szczęśliwego nabywcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi