K_Mazur Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia (edytowane) Witam. Na sprzedaż mam parę modeli z prywatnej kolekcji, dodatki i zaginarka do blaszek. Do podanych cen należy dodać koszty wysyłki ( paczkomat inpost ). Jestem otwarty na propozycję. Pozdrawiam i zapraszam do zakupu 1. Zestaw waloryzacyjny do samochodów ( sprzedaje jako zestaw ) - 140 zł 2. Dodatki do Mi-24 w 1/72 ( w gratisie daje model bez instrukcji z zaczętym kokpitem + kalki z zestawu Eduarda ) - 110 zł 3. Zaginarka do blaszek - 140 zł 4. Mig-29 1/48 GWH ( wszystko w foliach, lekko pogniecione pudełko ) - 220 zł 5. Su-27UB 1/48 GWH ( wszystko w foliach, pudełko jak na zdjęciu ) - 300 zł 6. Mig-23MF 1/48 Trumpeter ( wszystko w foliach ) - 110 zł Edytowane 7 Sierpnia przez K_Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Jeżeli aktualne to jestem zainteresowany MiG-23 MF KRYSTEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia (edytowane) @KRYSTEKniestety @arhtusbył pierwszy na priv Mig23, Mig29 i dodatki do Hinda w 72 sprzedane Edytowane 6 Sierpnia przez K_Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia Su27UB - sprzedane. Nowe ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi