karramba Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Dzień Dobry Wszystkim . Chciałbym się Was zapytać o następującą rzecz : Jak/gdzie mogę wykonać kalkomanię do Poloneza Trucka w skali 1/43 ? Zdjęcia w załącznikach . Pewna firma w Warszawie wyceniła na 450 zł. Model ma być prezentem dla taty ;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Godzinę temu, karramba napisał: Pewna firma w Warszawie wyceniła na 450 zł. Ale może wyceniali kalkomanie na oryginał 1:1? Jaka firma wyceniała? O kalki możesz zapytać tutaj: https://mrdecal.zolnierowi.cz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karramba Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia To z kolei jak 1:1 to taniocha Pytałem się tutaj : www.copio.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia na szybko zrobione w Power-point oczywiscie wielkosc liter musisz dobrac do modelu a pozniej wydrukowac na papierze do kalkomanii na kiedy to potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karramba Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia Sprawa nie jest pilna.Kupiłem kilka modeli poloneza ale tego koniecznie muszę okleić;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia pomierz, jakiej wielkosci powinny byc napisy - wszystkie bo i na boku sa jakies cos pomyslimy Pozdrawiam JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia czy projekt jest jeszcze aktualny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karramba Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia BRAVO 112 ! ! Baardzo mi się podoba! A projekt oczywiście że aktualny !:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia sprobuj pomierzyc ja wzialem normalnego Poloneza w 1:43 i powinno byc OK ale i tak musza byc rozne wielkosci, tak na wszelki wypadek masz moze jakies zdjecie z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karramba Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Niestety nie mam zdjęcia od boku. Trzeba będzie poprostu dobrać na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia W dniu 10.08.2024 o 13:32, BRAVO112 napisał: czy projekt jest jeszcze aktualny? Praktycznie w każdym napisie użyłeś innych czcionek niż widoczne na zdjęciu oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karramba Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września Witam Wszystkich . Przy wielkiej pomocy kolegi BRAVO112 powstała kalkomania. Efekt powalający! Historia tego auta wróciła:) BRAVO 112 - bardzo dziękuję!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi